Nieuws

Business Open 3.0 - 20092022

Een krachtige sales en marketing

Business Open 3.0 stond dit keer in het teken van Sales en Marketing.

Wat is de ideale marketingmix en wat is de kunst van waardevolle contacten leggen? Roelof Meijer ging hierover in gesprek met Arno Torn van IMPRESS Nederland, Frank van Roon en Danique Bras van V1 Communicatie, Jan Kramer van BokitoLab, Mark Reinders van De Netwerk Groep en Rein Korthals Altes van Business Open Nederland.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live