Nieuws

Marc van den Tweel in de studio Van A tot Z Succesvol 22092022

Marc van den Tweel in Van A Tot Z Succesvol

Marc van den Tweel was dit keer te gast bij Hessel Jan Smink in Van A tot Z Succesvol.

Marc van den Tweel is Nederlands bestuurder en sinds 2021 algemeen directeur van sportkoepel NOC*NSF. Na zijn opleiding HBO journalistiek/communicatie in 1987 - later gevolgd door opleidingen op het gebied van corporate communicatie, fondsenwerving, management en bedrijfskunde, in binnen- en buitenland - heeft hij een ruime ervaring opgedaan in (inter) nationale bestuurlijke en toezichthoudende posities, waaronder als directeur-bestuurder bij het Wereld Natuur Fonds, algemeen directeur bij het Ronald McDonald Kinderfonds en algemeen directeur bij Natuurmonumenten. Daarnaast vervult hij meerdere toezichthoudende functies. 

De eisen van NOC*NSF waren hoog, maar Marc van den Tweel voldeed aan het complete wensenpakket. Op 1 juli 2021 is hij als algemeen directeur van de sportkoepel NOC*NSF in dienst getreden. 

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live