Nieuws

Bas Ruyssenaars

Briljante mislukkingen

Glenn van der Burg sprak met Bas Ruyssenaars en Tom Bos tijdens People Power.

Ken je de verhalen van de ondernemers die op hun zolderkamer met wat vrienden Swapfiets, Picnic of Felyx bedacht hebben? Succesverhalen die prachtige voorbeelden zijn van Nederlandse ondernemers die een fantastisch idee hadden en daar een complete carrière uit hebben weten te halen. Toch loopt het vaak niet zoals we denken. We vertellen graag over succesverhalen, maar wat weten we van mislukkingen?

Nederland praat veel te weinig over falen, zo vinden ze bij het Instituut voor Briljante Mislukkingen. We zouden onze belangrijkste leermomenten moeten omarmen en bespreekbaar maken. Wat zou de wereld zijn zonder lef en zonder de mogelijkheid om te leren van wat er misging? Hoe reflecteer je op de juiste manier op mislukkingen en hoe kom je af van je angst om te falen? Glenn van der Burg ging hierover in gesprek met Bas Ruyssenaars, mede-oprichter van Het Instituut voor Briljante Mislukkingen en oprichter van strategisch bureau De Keuze Architecten en met Tom Bos van Online Academy.

Elke maandag van 14:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live