Nieuws

Let's talk Business GAMMA 16092022

Modern workplace

Martine Hauwert sprak met Rick van Schaik en Remco de Kramer in Let's Talk Business.

Gamma is leverancier van communicatie diensten op de Britse, Duitse, Spaanse en Nederlandse zakelijke markten. De onderneming is beursgenoteerd en groeit jaar op jaar. De onderneming is genoteerd aan de AIM-index (onderdeel Londen Stock Exchange Group). Gamma Communications Benelux is actief met drie merken: Gamma Communications, Nimsys en Schiphol Connect. Gamma Communications introduceerde zeer recent Microsoft Teams Operator Connect in Nederland. 

Sinds COVID-19 is online samenwerken niet meer weg te denken; met de terugkeer naar kantoor werd hybride werken de nieuwe standaard. Dit brengt tegelijkertijd ook nieuwe uitdagingen met zich mee, want hoe blijf je verbonden, met elkaar, met collega’s, met partners en met klanten? Microsoft Teams werd als samenwerkingsapplicatie al snel de nieuwe standaard. Inmiddels werken meer dan 270 miljoen mensen wereldwijd maandelijks met Microsoft Teams. Het stelt organisaties in staat om een antwoord te vinden op alle actuele vraagstukken binnen het hybride werken. Dit sluit naadloos aan op de missie van Gamma Communications: mensen in staat stellen om slimmer samen te werken. Martine Hauwert ging hierover in gesprek met Rick van Schaik, CCO Gamma Communications en Remco de Kramer, Senior Go-To-Market Manager Modern Work bij Microsoft.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live