Nieuws

Jan Willem Evers in de studio 07092022

Ziekteverzuim en oververhitte arbeidsmarkt met personeelstekorten

Martine Hauwert sprak met Jan Willem Evers en Roel van der Heijden van Zilveren Kruis.

Het belang van gezondheid is groter dan ooit. Het is belangrijk voor werkgevers om hier oog voor te hebben. Je wilt je medewerkers ondersteunen bij gezondheid zodat ze energiek en productief blijven.

Een brede kijk op gezondheid helpt hierbij: het gaat niet alleen om voldoende bewegen en goed eten, ook over goed kunnen ontspannen en lekker slapen, of je je goed en gelukkig voelt thuis met familie en vrienden én op je werk met je collega’s en je leidinggevenden. Je gezondheid is een totaalplaatje, alles telt mee.

Actify Teams is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Er wordt gebruik gemaakt van beloningen, positieve psychologie, gamification, sociale elementen en gezonde keuzes worden gestimuleerd. Zo zijn medewerkers in verbinding met elkaar, leer je samen met collega’s om in kleine stappen gezonder te leven en zorgt 

Martine Hauwert ging over Actify Teams in gesprek met Jan Willem Evers, Commercieel Directeur bij Zilveren Kruis en Senior Marketing Manager, Roel van der Heijden.

Deze Zilveren Kruis update werd uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

Luister live