Nieuws

My Personal Finance 06092022

Hoe ga je om met een mogelijke recessie?

My Personal Finance met Roelof Meijer gemist?

Renteverhogingen, stijgende inflatie en een mogelijke recessie. Hoe ga je daarmee om? Roelof Meijer ging hierover in gesprek met Willem Johannesma van OAKK Capital Partners, Fred van der Stappen van Geld Voor Elkaar, Marcel Spaai van het Instituut voor Bedrijfsovername en Raymond Mars van Stichting RegisterExecuteur.

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. In het programma hoor je tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

My Personal Finance is elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl.

Luister live