Nieuws

Remy Gieling en Mark Appel

De Ondernemer live vanuit het Louwman Museum

De Ondernemer was live vanuit het Louwman Museum in Den Haag.

De eerste uitzending na de zomerstop, live vanuit het Louwman Museum in Den Haag, was bovendien ook te beluisteren op ALLsports Radio want: bedrijfsleven én sportsponsoring stonden centraal. CMO Mark Appel van CM.com, onder meer naamgever van Circuit Zandvoort, en countrymanager Wilfred Scholman van Oracle, sponsor van het Red Bull-team van Max Verstappen, vertelde over onder meer over hun strategie achter deze keuzes voor sponsoring en marketing. En juist met de Formule 1-race in Zandvoort in aantocht waren ook experts Jan Lammers en Rick Winkelman studiogast.

Een nieuwe, originele mogelijkheid voor ondernemers met andere budgetten dan de CM.com's en Oracle's van deze wereld om sportsponsoring op te pakken zijn Fanseats. Het idee is van Guido Meijer, een van de studiogasten tijdens De Ondernemer Live. Los van het praktische van Fanseats - sportclubs bieden bezoekers comfortabele zitplaatsen, je zit net iets hoger langs het sportveld en kijkt makkelijk over het hek heen - kunnen lokale/regionale sponsors de Fanseats sponsoren via de club en er op adverteren. De bankjes van Fanseats hebben een groot abri formaat wisselframe geïntegreerd in de achterzijde van Fanseats.

Guido Meijer van Fanseats vertelde in De Ondernemer Live over deze  nieuwe, originele sponsorkans en de animo to nu toe.

Remy Gieling en Roland Tameling presenteerde De Ondernemer Live ditmaal met de New Business Radio-studio letterlijk tussen de historische F1-auto's, in de grote hal van het Louwman Museum in Den Haag. 

Het Louwman Museum houdt nog tot en met 4 september een expositie die de Formule 1 wedstrijden op Zandvoort uit de periode 1948 tot 1970 belicht. Immers, met de terugkeer van de Grand Prix Formule 1 naar Zandvoort werd in 2021 een vervolg gegeven aan een bijzonder stuk autosportgeschiedenis in ons land. Topstukken van de overzichtstentoonstelling zijn ongetwijfeld de winnende Ferrari 500 F2 (1952/53) van Alberto Ascari, de winnende Mercedes-Benz W196 (1955) van Juan Manuel Fangio én de winnende Lotus 33 (1965) van Jim Clark.

Stap dus in de geschiedenis van de Grand Prix van Zandvoort tijdens de unieke expositie F1 Legends: lees er meer over via deze link en/of luister naar De Ondernemer Live, want ook museumdirecteur Ronald Kooyman was studiogast.

Luister live