Nieuws

110822 Van A tot Z Succesvol Carla Muters met Hessel Jan Smink

Carla Muters in Van A tot Z Succesvol

Carla Muters was dit keer te gast bij Hessel Jan Smink in Van A tot Z Succesvol.

Carla Muters is voorzitter van de Raad van Bestuur van NHG, oftewel Nationale Hypotheek Garantie. Ze studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht en volgde daarnaast meerdere executive opleidingen en onder andere de Commissarissencyclus aan de Nyenrode Business Universiteit. 

Carla heeft veel ervaring in de bank- en verzekeringsmarkt; ze was o.a. management trainee bij ING, al jong sectormanager voor een aantal business units bij De Goudse en heeft bij SNS REAAL verschillende senior managementfuncties gehad onder andere in Product & Business Development en grote verander- en overnametrajecten. 

Na de rol van Unit Manager in een directieteam bij VIVAT, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, maakte zij in 2017 de overstap naar NHG. Naast dit alles is Carla commissaris bij Dimpact en o.a. mentor voor start- en scale-ups, teamcoach bij het Groeicollege, gastdocent bij de stichting LEF (Leven en Financiën) en aanjager bij NL2025. Hessel Jan Smink ging met haar in gesprek tijdens Van A tot Z Succesvol.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live