Nieuws

Thijs Vermaat

PEAK-IT, iSense en Ciber gaan verder als Experis

Robert Denneman sprak met Thijs Vermaat van Experis tijdens een Business Update.

Thijs Vermaat startte in september 2021 als Managing Director Experis Group en behoort tot het directieteam van ManpowerGroup Nederland. Met meer dan 400 klanten en ruim 1500 medewerkers is hij verantwoordelijk voor de grootste IT-resourcing dienstverlener van Nederland. Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Experis trad hij op als onafhankelijk adviseur en deed hij ruime ervaring op in het adviseren en begeleiden bij verander- en optimalisatietrajecten van grote internationale organisaties. 

De organisatie voorziet een verschuiving van behoeftes als het gaat om IT-professionals en -oplossingen. Met de samenvoeging van PEAK-IT, iSense en Experis Ciber zet Experis in op een nationale aanpak op internationaal niveau waarmee het bedrijf als een one-stop-shop een breed pallet aan IT-oplossingen bieden voor nationale en internationale organisaties binnen Nederland. Robert Denneman ging met Thijs Vermaat in gesprek over deze ontwikkeling.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live