Nieuws

BU Marjan Heemskerk 18072022

Boekhouden voor startende ondernemers

Marjan Heemskerk schoof aan bij Ron Lemmens tijdens een Business Update.

Boekhouden blijft voor veel startende ondernemers een ding. Besteed ik het uit aan een boekhouder of doe ik het zelf? Als je het zelf doet zijn er ook nog eens een tal van opties. Appwiki deed onderzoek naar de beste boekhoudsoftware naar aanleiding van een flitspeiling van de Belastingdienst. Uit dat onderzoek kwam e-Boekhouden.nl uiteindelijk als beste uit de test.

Marjan Heemskerk, oftewel The Happy Financial, helpt met haar blogs, video's en haar nieuwe boek startende ondernemers met hun financiële vraagstukken. Ron Lemmens ging met haar in gesprek over de beste boekhoudtips voor startende ondernemers.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live