Nieuws

BU Boom uitgevers 13072022

Conflictvaardig op het werk

Jan Plevier en Frank Emmelot schoven aan bij Martine Hauwert tijdens een Business Update.

Conflicten op de werkvloer, het gebeurt vaker dan je denkt. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 25% van de werknemers hier en daar problemen ervaart met collega’s. Deze conflicten hebben een grote impact binnen een organisatie waar je werkt en alle betrokkenen. Jan Plevier en Frank Emmelot hebben samen het boek ‘Conflictvaardig op het Werk’ geschreven. In dit boek, uitgegeven door Boom Uitgevers, proberen ze mensen inzicht en handvaten te geven om hiermee om te leren gaan. Martine sprak met de heren over het boek en uiteraard hoe je conflictvaardig op het werk kan zijn.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live