Nieuws

230621 Business Update NLO

Bijzondere merken

Martine Hauwert sprak met Peter Simonis van NLO in een Business Update.

De meest voorkomende merken zijn nog altijd namen en logo’s. Er is echter veel meer mogelijk. Zo kunnen ook vormen, kleuren, hologrammen, bewegende beelden, positiemerken en geluiden als merk worden geregistreerd. Martine Hauwert ging over bijzondere merken in gesprek met European Trademark Attorney Peter Simonis, geassocieerd partner & Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde. 

NLO en NLO Shieldmark zijn het grootste adviesbureau voor het intellectuele eigendom in Nederland en België en is een van de meest toonaangevende bureaus in Europa. NLO heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Ede, Eindhoven, Mechelen en Gent.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live