Nieuws

Younited LTB 07072022

Bijscholing voor zelfstandige ondernemers

Jort Zwolsman van Younited® schoof aan bij Martine Hauwert tijdens Let's Talk Business.

Volgens een onderzoek van Younited® en Opleiding.nl toont 42% van de opdrachtgevers geen interesse in de gevolgde opleidingen door zelfstandig ondernemers. 11% van de ondervraagde zelfstandigen heeft een scholingstraject aangeboden gekregen. Dat is volgens Younited en Opleiding.nl een ontzettend laag percentage, omdat 45% van de zzp'ers wel verwacht dat opdrachtgevers bijscholing en het volgen van opleidingen op prijs stellen. Genoeg ondernemers zien in dat scholing belangrijk is voor hun carrière. 21% van de ondervraagden overweegt momenteel daarom ook om zich om te laten scholen.

Younited® is een platform voor zelfstandig ondernemers. Via het platform kunnen zij op zoek naar bijvoorbeeld nieuwe opdrachten en het regelen van hun administratie. Waarom is scholing voor ondernemers zo belangrijk? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Jort Zwolsman van Younited®.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live