Nieuws

Business Update met Mazda 30062022

Mens en machine in perfecte harmonie

Robert Denneman ging in gesprek met Mazda tijdens een Business Update.

Bij Mazda is geen enkel onderdeel van een auto zomaar een onderdeel. Zij streven naar een gevoel van eenheid dat ze in het Japans "Jinba Ittai" (mens en machine als één) noemen. Om dit gevoel van eenheid te bereiken moet alles perfect in balans zijn. Van het geluid dat je ervaart tot de werking van het gaspedaal en zelfs het design. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan het ultieme rijplezier. Waarom past de nieuwe CX-60 in het merk Mazda en wat maakt Mazda interessant voor de zakelijke rijder? Robert Denneman ging hierover in gesprek met Marieke Mantje en Ard Zweet van Mazda Motor Nederland.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live