Nieuws

LTB MCXess 23062022

Wereldwijde communicatie

Martine Hauwert sprak met Onno Westra en Frank Heijtlager van MCXess in Let’s Talk Business.

MCXess is een wereldwijde communicatieprovider die online communicatieoplossingen en toegangsdiensten biedt om klantcontact te optimaliseren. Hoe zijn ze ontstaan en wat willen ze bereiken in de toekomst? Martine Hauwert ging hierover in gesprek met Onno Westra en Frank Heijtlager.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live