Nieuws

230622 Marketing Report Bert Hagendoorn

Marketing Report vanuit Cannes

Marketing Report was er vier dagen lang live bij vanuit Cannes.

De hele marketingwereld kwam in de week van 20 t/m 24 juni weer bij elkaar aan de Franse Côte d'Azur voor het Cannes Lions International Festival of Creativity. Vier dagen lang maakten Peter Wybenga en Bas Vlugt live radio vanuit de Embassy of Dutch Creativity, de handelsmissie van de Nederlandse creatieve industrie tijdens het internationale festival voor creativiteit.

Deze bijzondere uitzendingen van Marketing Report op New Business Radio waren een initiatief van Media Meetings & Magazines, Global, Towel, De Combinatie van Factoren en Mediabureau ZIGT.

Dag 4

Tijdens de vierde en laatste aflevering ontvingen Peter en Bas in de studio Marcel Molenaar van LinkedIn, David Snellenberg van DAWN, Michiel van Riemsdijk van Springbok Group, Wierish Debipersad van Clear Channel Nederland, Maurice Wenneker van PAKT, Bobbie Walkier van 0930 Creative Agency, positionering en groeistrategie specialist Bert Hagendoorn, Sander van Maarschalkerweerd van Sizzer Amsterdam, Joost Haartsen van Amp.Amsterdam en Arno de Jong van de Nederlandse Loterij.

Dag 3

Tijdens de derde aflevering gingen Peter en Bas in gesprek met Guy Grimmelt van Global, Reinier Steures van Natwerk, Rik toe Water van GroupM, Geert Doek van Towel, Rodger Werkhoven van OpenAI, filmmaker Ted Alkemade, Carlijn Postma van Binge Marketing, Yvonne Prins van UM, Klaas Weima van Energize, Ana Henriques van TUI en Roderick Cremers van Fresh Bridge.

Dag 2

Tijdens de tweede aflevering gingen Peter en Bas in gesprek met Anne Stokvis van N=5, Cherille Rookmaker van Result Recruitment, Wessel van Eeden van Justdiggit, Eddy Salfischberger van Alfred, Jelani Isaacs van New Amsterdam Film Company, Christiaan van Betuw van Serviceplan Group The Netherlands en Jan Rijkenberg van BSUR.

Dag 1

Tijdens de eerste aflevering spraken ze met Kyra Roest van de Embassy of Dutch Creativity, Maartje Glas van Buma Cultuur, Renee van den Oetelaar van Boomerang, Maarten Smeele van DEPT, Madelon Uljee van CODE D'AZUR, Huub van Osch van Blahblahism, Hans Brouwer van Massive Music en Antoinette Hoes van INNOCEAN Worldwide Europe.

Luister live