Nieuws

240622 Let's Talk Business BOTS

Handelen met je eigen bot

Michiel Stokman van BOTS schoof bij Martine Hauwert aan in een Let’s Talk Business.

BOTS is een handelsplatform, die toegang biedt tot eigen handelsrobots in crypto, aandelen, duurzame goederen, vastgoed, futures, opties, ETF's, kunst, leningen, start-ups en scale-ups. BOTS wil de nadruk leggen op innovatie, samenwerken, AI technologie en een creëren van een netwerk van echte mensen. Hoe doen ze dat, hoe is BOTS ontstaan en welke innovaties zien ze op dit gebied? Martine ging hierover in gesprek met Michiel Stokman. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live