Nieuws

140622 De Ondernemer

De Ondernemer #11

De lunchshow van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

De ceo van BUX, een van Europa's snelst groeiende 'neobrokers', was de co-host van Remy Gieling tijdens de lunchshow van De Ondernemer. Yorick Naeff was tafelheer in een uitzending die voor een groot deel in het teken stond van beleggen, maar ook van onder meer werkgeluk, investeringen in start- en scale-ups én het BestelautoMerk van het Jaar.

Alex Slavenburg is eigenaar van Happimotion. Met zijn inspiratiesessies, workshops en trainingen zet hij werkgeluk op de kaart bij organisaties, leidinggevenden en medewerkers. Hij adviseert en coacht leidinggevenden op individuele basis en in teamverband. Ook schreef hij het boek ‘Leidinggeven met een Glimlach’. Met zo’n dertig jaar (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap in zijn rugzak, begrijpt Alex de wereld van leidinggevenden als geen ander. Remy ging met de expert in gesprek over onder meer de veranderende bedrijfscultuur na corona, personeelstekorten, maar juist ook personeelsbehoud. Ook vertelde hij over het vijfde HappinessBureau Happy People Better Business event op 30 juni.

Ook te gast was Thomas Mensink van Golden Egg Check. Voor de startup-analisten draait het om ideeën in vroege fase te begeleiden via een launchplatform, maar het bedrijf helpt net zo graag startups en scale-ups die toe zijn aan de eerste of volgende investeringsronde. Via services, inzichten, software en initiatieven zoals StartupRoulette. Thomas ging erover in gesprek met Remy Gieling.

Natuurlijk was er ook weer een nieuwe aflevering van De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling, het laatste ondernemersnieuws, de columns van Nico Dijkshoorn en De Hofnar Juri Hoedemakers en nog veel meer dan dat.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live