Nieuws

LTB Alpro 02062022

Een plantaardige toekomst

Martine Hauwert sprak met Simone Broxks en Anique van Eeuwijk in Let's Talk Business.

In de loop der jaren is plantaardig eten steeds populairder geworden, waardoor de rol van Alpro, die deze plantaardige producten aanbieden, ook is veranderd. Martine Hauwert ging in gesprek met Simone Broxks, Nutrition Manager Alpro Nederland en Anique van Eeuwijk, Senior Brand Manager Alpro Nederland over de geschiedenis, waar zij nu mee bezig zijn en wat de missie van Alpro is richting de toekomst. Hoe gaan zij plantaardige voedingsproducten aanbieden die goed zijn voor jezelf en voor de planeet?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live