Nieuws

Intenza in de studio

Inspirerende realisatiemeeting

De vierde Business Update met Intenza op New Business Radio gemist?

Tegenwoordig praten we al veel over een vergadercultuur en zijn veel werknemers het zat om alleen nog maar te vergaderen. Tijdens deze Business Update gingen ze daarom in gesprek over hoe je van een energie vretende vergadering een inspirerende realisatiemeeting kan maken. 

Intenza begeleidt, adviseert, coacht en traint organisaties en mensen bij het realiseren van hun ambities en plannen. Dat doen ze door het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag op het gebied van sales, leiderschap, management, teamontwikkeling en klantimpact.

Martine Hauwert ging in gesprek met Mario Bierkens, oprichter en Partner bij Intenza en Freek Donkers, Partner bij Intenza.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live