Nieuws

Maaike van Leuken 27052022

Duurzaam bouwen voor een circulaire economie

De Business Update met De Nederlandsche Bank gemist?

Ron Lemmens ontving in de studio Maaike van Leuken, programmadirecteur Huisvesting bij DNB en divisiedirecteur Bedrijfsvoering. Samen gaan ze ingesprek over de innovatie van DNB en hun samenwerking met gerenommeerde bouwpartners om een bestaand pand te transformeren tot een maximaal duurzaam en gezond gebouw. Dit doen ze onder andere met New Horizon, met wie ze het kantoor van DNB renoveren met CO2-neutraal gerecycled beton.

De DNB ziet als organisatie duurzame investeringen en wil daar zo concreet mogelijk invulling aan geven door bijvoorbeeld het project bij De Satelliet als een micro-economisch casus te presenteren voor een circulaire economie op macroniveau.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live