Nieuws

Intenza in de studio

Gedrags-succesfactoren om de beweging te sturen

De derde Business Update met Intenza op New Business Radio gemist?

Als je weet dat het begin vaak lastiger is dan je denkt, weet je dat het belangrijk is om de eerste stappen naar een verandering slim te regisseren. Op deze manier kan je het laten groeien naar een nieuwe werkwijze. Dit vraagt van een leider een andere wijze van sturen op de ingezette beweging, om er zo een 'way of working' van te maken.

Intenza begeleidt, adviseert, coacht en traint organisaties en mensen bij het realiseren van hun ambities en plannen. Dat doen ze door het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag op het gebied van sales, leiderschap, management, teamontwikkeling en klantimpact. Het gewenste resultaat is daarbij het vertrekpunt.

Martine Hauwert ging tijdens deze Business Update in gesprek met Mario Bierkens, oprichter en Partner bij Intenza; en Freek Donkers, Partner bij Intenza.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live