Nieuws

190522 Company Challenge Visma | Raet

Connected Experience

HR-uitdagingen in de zorg was het centrale onderwerp van de Company Challenge op New Business Radio.

Martine Hauwert ontving John Reynders, Area Director Benelux bij Visma; Peter Kuijt, Manager Product Marketing & Partner Management bij Visma | Raet; en Antoinette van Alphen, Programmamanager Marketing en Sales & Senior Consultant bij AAG.

Centraal in deze Company Challenge staan de HR-uitdagingen in de zorg en dan specifiek zaken als werving, onboarding en roosterplanning. Hoe zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en belangrijker, dat het niet te veel afleidt van het zorgen? De Connected Experience is hiervoor in het leven geroepen.

Company Challenge
Leidinggevenden lopen regelmatig tegen lastige vraagstukken in de organisatie aan. Dit zijn vraagstukken waar ze zelf niet de kennis, ervaring of de tijd voor hebben om het op te lossen. Tijdens 'Company Challenge' hoor je de vraagstukken waar jij en jouw vakgenoten mee worstelen en de adviezen en tips van ervaren leidinggevenden en experts.

De vraagstukken zijn herkenbaar of zorgen ervoor dat je weer nieuwe onderwerpen hoort, waar aandacht aan besteed moet worden. De adviezen kun je direct toepassen in je eigen organisatie. 

Luister live