Nieuws

Kelly Weekers De Ondernemer 17052022

De Ondernemer #7

De lunchshow van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

Ze heeft net een nieuw boek uit: De Kracht van Keuze. Het is de opvolger van de succesvolle reeks Happy Life 365. We hebben het over businesscoach en ondernemer Kelly Weekers. Wat is haar advies aan ondernemers die voor ingewikkelde en ambitieuze keuzes staan? Zij was deze uitzending de co-host van presentator Remy Gieling.

Kelly Weekers is afgestudeerd in Klinische Gezondheidspsychologie en werkt in het dagelijks leven als businesscoach. Zij leert mensen hoe succes en geluk hand in hand kunnen gaan, als je maar weet wat je echt wil. Eerder schreef het voormalig model de bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 waarvan er meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht.

Samen met Moniek van Rheenen vormt Kelly Weekers Moonshot Coaching. Hun missie is simpel; de mensen die ze coachen bieden zij alle handvatten om het beste uit henzelf en hun onderneming te halen. In hun lifecoaching focussen ze zich op hoe je groeit in zelfvertrouwen, meer rust ervaart en meer geniet. Wat betreft de businesscoaching helpen de twee vrouwen ondernemers op maat met hun specifieke vraagstukken. Vraagstukken die vast ook werden aangesneden in de studio bij presentator Remy Gieling.

Ook te gast waren Quinta en Gerrit Jan Witzel. Deze ondernemende zus en broer zijn de oprichters en eigenaren van Poké Perfect, een healthy food-keten die ze zes jaar geleden gestart zijn. Quinta woonde tijdens haar modellencarrière enkele jaren in New York. Daar ontdekte ze dat er in Amsterdam eigenlijk weinig gezonde en snelle eetopties - die passen bij een druk leven - te vinden waren. Hierdoor raakte ze geïnspireerd om dit in Nederland neer te zetten.

Samen met haar broer richtte zij Poké Perfect op wat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal succes met inmiddels dertien locaties. Ondanks corona blijkt hun formule een succes wat blijkt uit de snelle expansie door heel Nederland. Want nu staan er voor dit jaar nog meer openingen op de planning. De ambities qua uitbreiding liggen niet enkel in Nederland, maar ook daarbuiten.

Niet kunnen koken en toch een nieuw repliceerbaar horecaconcept neerzetten. Een kleine tien jaar geleden begon Wouter Staal, groen als gras, met zijn eerste Yoghurt Barn. Nu lonkt het buitenland. Aan Remy deed Staal zijn internationale plannen uit de doeken.

Daarnaast sprak Remy ook met Myrthe van Meekeren van Essent; Joachim Goyvaerts van PayPal; Nelleke Weltevrede en Johan Langedoen tijdens droomstart en waren uiteraard Nico dijkshoorn en Juri Hoedemakers te gast.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live