Nieuws

outside digital Frank van Buiten 17052022

Zoekmachine optimalisatie

Martine Hauwert sprak met Frank van Buiten in een Business Update.

SEO is de praktijk van het optimaliseren van een website voor zoekmachines. Het primaire doel van SEO is de organische vindbaarheid van de website van bedrijven verhogen. Dit doen zij door de positie in zoekresultaten op specifieke zoekwoorden (voor het bedrijf belangrijk) te verhogen. De organische posities welteverstaan, dus niet de advertenties. Bezoekers die via deze zoekresultaten de website bezoeken zijn voor het bedrijf dan gratis, in tegenstelling tot ads waar je per bezoeker voor betaald. Een hoge organische positie kan het bedrijf dus veel rendement opleveren. Martine Hauwert ging in gesprek met Frank van Buiten, de eigenaar van Outside Digital. Met welke stappen kun je die bijna onvermijdelijke dip van je website bezoekers minimaliseren? 

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live