Nieuws

Intenza in de studio

Gedrags-succesfactoren om de beweging te starten

De tweede Business Update met Intenza gemist?

De belangrijkste stap om een verandering te realiseren is de eerste stap. Op het moment dat we de afspraken met elkaar maken denken we dat het helder is en iedereen weet wat te doen, maar hoe te starten blijkt achteraf een probleem. Inspireren en afspraken maken zonder focus op het realiseren leidt te vaak tot frustreren en dus teleurstelling. Dat kan en dat moet anders.

Intenza begeleidt, adviseert, coacht en traint organisaties en mensen bij het realiseren van hun ambities en plannen. Dat doen ze door het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag op het gebied van sales, leiderschap, management, teamontwikkeling en klantimpact. Het gewenste resultaat is daarbij het vertrekpunt.

Martine Hauwert ging tijdens deze Business Update in gesprek met Mario Bierkens, oprichter en Partner bij Intenza; en Freek Donkers, Partner bij Intenza.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live