Nieuws

120522 Business Update NFP Groep

Ga jij op de fiets naar je werk?

Robert Denneman ging in gesprek met Ellen Walet in een Business Update.

Op 19 mei vindt de 'Fiets naar je Werk Dag' plaats. Deze dag wordt georganiseerd door NFP Groep. Waarom organiseren ze deze dag en wat is het belang voor werkgevers? Robert Denneman ging hierover in gesprek en blikte samen met Ellen Walet van NFP Groep vooruit op de 'Fiets naar je Werk Dag'. Verder spraken ze over het onderzoek onder circa 150.000 medewerkers, die via hun werkgever een fiets met belastingvoordeel mogen aanschaffen.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live