Nieuws

11052022 NLO Business Update

Welke mogelijkheden biedt een merk?

Martine Hauwert sprak met Peter Simonis van NLO in een Business Update.

Een merk moet geregistreerd zijn om het exclusieve recht daarop te krijgen. Als het merk geregistreerd is, dan betekent dat echter niet dat je een soort automatische bescherming krijgt tegen inbreuk. Het is aan de merkhouder om actief op te treden tegen inbreukmakers. Hoe zorg je er voor dat merkinbreuk tot je aandacht komt? Martine Hauwert ging hierover in gesprek met European Trademark Attorney Peter Simonis, geassocieerd partner & Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde. 

NLO en NLO Shieldmark zijn het grootste adviesbureau voor het intellectuele eigendom in Nederland en België en is een van de meest toonaangevende bureaus in Europa. NLO heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Ede, Eindhoven, Mechelen en Gent.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live