Nieuws

LTB Eventerz

Organisatoren met elkaar verbinden

Martine Hauwert ging in gesprek met Paul van Put tijdens Let's Talk Business.

Eventerz is een online community welke is gelanceerd voor mensen die evenementen willen organiseren. De community biedt een plek waar kennis, inspiratie en netwerk worden samengebracht. Naast de content biedt de community zijn leden ook de mogelijkheid om dagelijks ontwikkelingen, nieuws en updates over (eigen) evenementen met elkaar te delen. Wat is het doel van Eventerz? Martine Hauwert ging hierover in gesprek met Paul van Put, oprichter van Eventerz.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live