Nieuws

Intenza in de studio

Benut de kracht van gedrag

Je luisterde naar een Business Update met Intenza op New Business Radio.

Om toekomstige ambities te realiseren is graag nieuw of ander gedrag gewenst. Hoe het komt dat velen hier niet in slagen heeft alles te maken met gedrag. Hoe komt dit, maar vooral wat je kan doen als je de kracht van gedrag benut?

Intenza begeleidt, adviseert, coacht en traint organisaties en mensen bij het realiseren van hun ambities en plannen. Dat doen ze door het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag op het gebied van sales, leiderschap, management, teamontwikkeling en klantimpact. Het gewenste resultaat is daarbij het vertrekpunt.

Martine Hauwert ging tijdens deze Business Update in gesprek met Mario Bierkens, oprichter en Partner bij Intenza; en Freek Donkers, Partner bij Intenza.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live