Nieuws

060522 Business Update EPOS

BrainAdapt-technologie

Martine Hauwert sprak met Arnoud Dollé van EPOS in een Business Update.

Arnoud Dollé is werkzaam als salesdirector Benelux & Nordics bij EPOS, een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community.

In deze Business Update ging het over de BrainAdapt-technologie van EPOS die is ontwikkeld om de cognitieve prestaties tijdens het hybride werken te verbeteren. Daarnaast hadden ze het over de toepassing hiervan in hun Meeting Room Solutions, technologieën zoals headsets, speakerphones en videobalken, die gebruik maken van deze BrainAdapt-technologie om hybride meetings aangenamer en productiever te maken. 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live