Nieuws

Let's Talk Business Noordhoff in de studio

Publicaties voor professionals

In Let's Talk Business ging Martine Hauwert in gesprek met Judith Grimbergen, Roel Grit en Petra Prescher.

Naast schoolboeken biedt Noordhoff ook titels voor professionals. Elk jaar breiden ze deze collectie uit met interessante titels passend bij de maatschappelijke ontwikkelingen. Daarmee willen ze nieuwsgierige professionals stimuleren om de wereld achter hun werk te blijven ontdekken. Juist ook buiten een studieomgeving. 

Martine Hauwert ging in gesprek met Petra Prescher, senior uitgever Economie & Geschiedenis, Judith Grimbergen, de auteur van 'De kunst van jezelf presenteren' en Roel Grit, de auteur van 'Wetenschap is geen mening'. Beide boeken zijn onderdeel van de boekenserie Noordhoff Business. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

 

Luister live