Nieuws

Cilian Verplanke in Van A tot Z Succesvol 26042022

Cilian Verplanke in Van A tot Z Succesvol

Cilian Verplanke van Karmijn Kapitaal was bij Hessel Jan Smink te gast in Van A tot Z Succesvol.

Cilian Verplanke is mede-oprichter van Karmijn Kapitaal en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector. Cilian heeft Rabobank Participaties opgebouwd en werkte ook jarenlang in commercial banking en Equity Capital Markets bij ABN AMRO Rothschild. In 2010 zag zij samen met Désirée van Boxtel en Hadewych Cels de kans om zelfstandig een investeringsfonds te stichten dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen. Zo is in 2010 Karmijn Kapitaal ontstaan. Het eerste investeringsfonds dat investeert in Nederlandse kleine en middelgrote ondernemingen die geleid worden door gebalanceerde teams van mannen en vrouwen. Met z'n drieën geloven ze in de kracht en potentie van deze bedrijven, hun teams en in de meerwaarde van diversiteit en balans.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke laatste dinsdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live