Nieuws

220422 De Ondernemer Business Mobility Week - Dag 4

Business Mobility Week - Dag 4

Dag 4 van de Business Mobility Week op New Business Radio gemist?

Op deze vierde dag waren Robert van den Ham en Roland Tameling te horen vanuit Peugeot Van Mossel in Amsterdam Zuid-Oost. Robert-Jan Wildschut is manager bedrijfswagens van Peugeot. Samen gingen ze in gesprek over de vraag en aanbod van onder meer elektrische bedrijfsauto's en het aanbod van Peugeot.

Verder te gast waren Maarten Hachmang, e-mobiliteitsexpert en de man achter Laadpaaltop10.nl, Marnix Broer van StuDoCo en Studeersnel.nl, Chris Touw en John Claassen van ATAG, Zero Emission Trucks Expert Johnny Nijenhuis, Dirk Gaasbeek, segment director LCV bij LeasePlan, vertelde onder meer over de nieuwe bestelbus-propositie met ANWB Zakelijke Lease en gaf Nico Dijkshoorn zijn visie op bedrijfsauto's met een stekker.

Van dinsdag 19 t/m zaterdag 23 april is het Business Mobility Week op New Business Radio. In samenwerking met De Ondernemer luister en kijk je elke dag tussen 11:00 en 13:00 uur naar een liveshow vanaf verschillende locaties in Nederland. Presentatie is in handen van Remy Gieling en Roland Tameling. Na afloop worden de interviews beschikbaar gesteld als podcast via New Business Radio, De Ondernemer en de bekende podcastkanalen.

Luister live