Nieuws

200422 De Ondernemer Business Mobility Week - Dag 2

Business Mobility Week - Dag 2

Dag 2 van de Business Mobility Week op New Business Radio gemist?

Op deze tweede dag waren Remy Gieling en Roland Tameling weer te horen vanuit het ANWB Café in Utrecht. Mirjam van der Esch, marketing manager ANWB Zakelijk, praatte de luisteraars bij over de ANWB Mobiliteitskaart: alle vormen van vervoer op één kaart én één factuur. De mobiliteitskaart is bedoeld voor de klein zakelijke markt. Klaas-Pieter Roemeling, directeur bij Shuttel, vertelde onder meer over het partnerschap met ANWB.

Daarnaast ontvingen presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling in het ANWB Café ook onafhankelijk mobiliteitsadviseur Michael van Wijngaarden van Syndesmo, Sam Rohn van Red je Pakketje, Erik Bronsvoort van Circular Cycling en Rodrick de Munnik van Ride Magazine.

Van dinsdag 19 t/m zaterdag 23 april is het Business Mobility Week op New Business Radio. In samenwerking met De Ondernemer luister en kijk je elke dag tussen 11:00 en 13:00 uur naar een liveshow vanaf verschillende locaties in Nederland. Presentatie is in handen van Remy Gieling en Roland Tameling. Na afloop worden de interviews beschikbaar gesteld als podcast via New Business Radio, De Ondernemer en de bekende podcastkanalen.

Luister live