Nieuws

LTB Ebury Michel post

Grenzeloos financieren

Michel Post van Ebury schoof bij Folkert Tempelman aan in een Let’s Talk Business.

Fintech bedrijf Ebury gelooft dat bedrijven pas echt kunnen groeien als er zo min mogelijk grenzen zijn. Ze bieden met deze blik diverse oplossingen op het gebied van internationale betalingen, het indekken van valutarisico’s en handelsfinanciering. Folkert ging met Michel Post in gesprek over internationaal betalingsverkeer voor MKB en grootbedrijven met betrekking tot de huidige ontwikkelingen die spelen binnen de markt. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live