Nieuws

190422 De Ondernemer Business Mobility Week - Dag 1

Business Mobility Week - Dag 1

Dag 1 van de Business Mobility Week op New Business Radio gemist?

Op deze eerste dag waren Remy Gieling en Roland Tameling te horen vanuit het ANWB Café in Utrecht. Simone Eeken, HR-analist bij de ANWB, schoof aan om het mobiliteitsbeleid van de ANWB toe te lichten, onder meer over duurzaamheid en elektrificering, de projecten Spitsbrekers, Move en komende initiatieven. Met de mobiliteitskaart Shuttel is al je vervoer te combineren of af te wisselen. Harold Hamminga, salesmanager Shuttel, kwam uitleggen hoe dat precies werkt en nam ons mee in de veranderende wet- en regelgeving rondom mobiliteit.

Die nieuwe kijk op mobiliteit, de mogelijkheden, juist ook voor je personeel, presenteren we dat op een juiste manier en wat te denken van de overheid? Onder meer daarover gaf consumentenpsycholoog Patrick Wessels zijn mening en advies. Ook aan tafel in het ANWB Café was Matthijs Kok van de Gemeente Utrecht over het mobiliteitsbeleid in de Domstad en de effecten ervan en Sander Schuitema, Head of Sales van Vattenfall InCharge, vertelde over over de beste manier hoe je je wagenpark, maar ook je bedrijfspand kunt elektrificeren.

Verder kwam Anton Rosier van Carver langs met zijn elektrische driewieler, waar zelfs de ruim twee meter lange Roland Tameling in paste. Stan Berings, automotive lead bij PwC, schoof aan en vertelde over de vijf voornaamste trends in zakelijk rijden. Radiocolumnist Nico Dijkshoorn gaf, op z'n Nico's, zijn visie op de zakelijke mobiliteit van de toekomst.

Van dinsdag 19 t/m zaterdag 23 april is het Business Mobility Week op New Business Radio. In samenwerking met De Ondernemer luister en kijk je elke dag tussen 11:00 en 13:00 uur naar een liveshow vanaf verschillende locaties in Nederland. Presentatie is in handen van Remy Gieling en Roland Tameling. Na afloop worden de interviews beschikbaar gesteld als podcast via New Business Radio, De Ondernemer en de bekende podcastkanalen.

Luister live