Nieuws

 Juul Manders, Remy Gieling, Roland Tameling

De Ondernemer #3

De derde aflevering van de lunchshow van De Ondernemer gemist?

Wat begon met de verkoop van BALR. t-shirts online, is in bijna tien jaar uitgegroeid tot een ‘luxe lifestylemerk’ dat omarmd wordt door (voetbal)liefhebbers wereldwijd. Juul Manders, ceo van BALR. - ook ceo van 433 en Wannahaves - was deze aflevering de co-host van Remy Gieling.

Ook consumentenpsycholoog Patrick Wessels was studiogast. Hij duidde vanuit zijn expertise de onderscheidende aanpak van BALR. en zette onder meer uiteen hoe 'het brein' van de consument daarop reageert.

Verder was theesommelier Anne Hardon in de serie Droomstart te gast. Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Hoe speel je daar op in?

Danny Coppenrath en Maurice Weber introduceerden onlangs hun app MentorCalls. Ze geven mensen die ondernemen en verder willen komen via hun app toegang tot een-op-een videocalls met een mentor die ze normaal niet zouden kunnen. Remy Gieling ging hier met beide heren over in gesprek.

Europese wet- en regelgeving dwingt autofabrikanten hun vloot te vergroenen. Gemiddeld mag een auto 95 gram CO2 per kilometer uitstoten, maar die emissiewaarde gaat de komende jaren verder naar beneden. Het resultaat: meer en meer elektrische modellen. Elektrisch rijden is nu echt mainstream. Roland Tameling ging er tijdens De Ondernemer Onderweg over in gesprek gaan met Paul de Waal van BOVAG. Daarnaast blikten ze ook vooruit naar De Ondernemer Business Mobility Week, van 19 tot en met 23 april.

Uiteraard zijn ook columnisten Juri Hoedemakers, bijgenaamd De Hofnar, en Nico Dijkshoorn weer van de partij.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live