Nieuws

050422 De Ondernemer

De Ondernemer #2

De tweede aflevering van de lunchshow van De Ondernemer gemist?

In deze uitzending draaide het bovenal om mensen: de arbeidsmarkt nu en straks, de zoektocht naar personeel, de cultuur op de werkvloer en - letterlijk ook - de inrichting ervan. Remy Gielings co-host was Ineke Kooistra van The Works, waartoe de bedrijven YoungCapital, Next, Jobbird, StudentJob en DASH behoren.

Daarnaast waren te gast Steven en Jeroen Hofhuis van IVA Groep, Cor Hospes en Steven Beek van Starlingz, Cristel van de Ven van de Vereniging Zelfstandigen Nederland en zijn Eva van Diermen en Nicky Verstappen de deelnemers aan de nieuwe serie Droomstart.

In het segment De Ondernemer Onderweg ging dit keer niet Roland Tameling, maar Robert van den Ham in gesprek met Hans Verhoeven, voorzitter van de Vereniging Vloeibaar Gas (VVG) over lpg. Welke kansen - ook financieel - kunnen er voor ondernemers bij zo'n keuze liggen?

Uiteraard waren ook columnisten Juri Hoedemakers, bijgenaamd De Hofnar, en Nico Dijkshoorn weer van de partij.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live