Nieuws

BU - Visma raet 22032022

Gelijke beloning voor gelijk werk

Ron Lemmens ging tijdens een Business Update in gesprek met Visma | Raet.

Vanuit de Europese Commissie ligt er een wetsvoorstel die moet waarborgen dat mannen en vrouwen in de EU voor gelijke arbeid, gelijk worden beloond. Tijdens deze Business Update ging Ron Lemmens met Marco Winkel, director HR bij Visma | Raet en Joke van der Velpen, manager Wet en Regelgeving bij Visma | Raet in gesprek over een gelijke beloning voor gelijk werk op de werkvloer. Hoe ervaren mannen en vrouwen dit, is er verschil in beloning voor gelijk werk tussen mannen en vrouwen en hoe zit dit met de wet- en regelgeving? 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live