Nieuws

Remote Working in Progress 16032022

Integrale benadering voor vooruitgang

Remote Working in Progress met Martine Hauwert en Mike Stern gemist?

Kathelijne Drenth is oprichter van The Twelve B.V. - Progress Partners. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het faciliteren van de doorontwikkeling van boards, teams en organisaties naar ‘post-silo’ integrale duurzame waardecreatie voor klanten en andere belanghebbenden. Kathelijne heeft jarenlange internationale ervaring in het werken met een diversiteit aan leiders, raden van bestuur, teams en organisaties én in alle mogelijke sectoren; van multinationals tot het mkb in Europa en Brazilië.

Koen Sandbrink is adviseur bij de afdeling Expertise en Advies van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Hij houdt zich bezig met de eindredactie van het Cybersecuritybeeld Nederland, een jaarlijks rapport dat inzicht geeft in de grootste dreigingen voor overheid en bedrijfsleven.

Door verouderde structuren in cyber security komt er niets van de grond of verloopt het proces enorm traag. Op deze manier gaat cyber security één van de grootste problemen vormen voor bedrijven en instanties. Waarom moeten de bedrijfsprocessen en structuren veranderen? Martine Hauwert en Mike Stern bespraken het met Kathelijne Drenth en Koen Sandbrink.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live