Nieuws

Breens Network LTB 11032022

Digitalisering in het onderwijs

Martine Hauwert ging in gesprek met Breens Network tijdens Let's Talk Business.

Breens is een multimediaal platform dat inspireert en activeert over alles rondom innovatie en digitalisering in het onderwijs. Belangrijke thema’s als gepersonaliseerd leren, hybride onderwijs en privacy & security staan centraal en worden vanuit de verschillende rollen en disciplines binnen het onderwijs belicht.

Martine Hauwert ging in gesprek met CEO Geert-Jan van der Snoek en Pieter Klijs, Manager Business Development bij Breens Network. Wat zijn de trends in onderwijs op het gebied van digitalisering? 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live