Nieuws

Business Update NLO 09032022

De regels van het merkrecht

Martine Hauwert ging in gesprek met Peter Simonis van NLO in een Business Update.

NLO en NLO Shieldmark zijn het grootste adviesbureau voor het intellectuele eigendom in Nederland en België en is een van de meest toonaangevende bureaus in Europa. Martine ging met Peter in gesprek over de beschermingsomvang van een merk. 

Stel het is je gelukt je merk eenmaal te registreren, dan is het voor de duur van tien jaar geregistreerd en kan je het oneindig vaak vernieuwen. Wat zijn de regels en waar ligt de grens op het gebied van namen van organisaties die op elkaar lijken, ondanks dat deze in verschillende branches actief zijn?

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live