Nieuws

110222 Let's Talk Business The Onemeeting Company

Mensen willen elkaar weer ontmoeten

Ron Lemmens ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Luc van Bussel.

Mensen willen elkaar weer écht ontmoeten. In de coronacrisis is duidelijk geworden dat mensen niet zonder elkaar kunnen. Digitaal vergaderen is een prima noodscenario, maar wint het nooit van de échte ontmoeting en bijeenkomst. The Onemeeting Company is de meeting expert van Nederland. Zij helpen opdrachtgevers met het zoeken, vergelijken en boeken van locaties.

Wat heeft de coronacrisis hun gebracht? Bijeenkomen was opeens gevaarlijk. Om deze reden hebben zij tijdens de coronacrisis een nieuwe strategie ontwikkeld waarbij duurzaamheid en veiligheid leidend zijn geworden. Deze week wordt het nieuwe platform www.WCARE.one gelanceerd. Ron Lemmens ging in gesprek met Luc van Bussel, CEO van The Onemeeting Company, over deze lancering en de impact van de coronacrisis op zijn bedrijf.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live