Nieuws

A tot Z Succesvol 10022022

Paul Geraeds in Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink sprak met Paul Geraeds tijdens Van A tot Z Succesvol.

Paul Geraeds is sinds 16 november 2020 voorzitter van NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren. Ook heeft hij zeer ruime internationale bestuurlijke ervaring o.a. als commercieel eindverantwoordelijke van Center Parcs Europe.

Hij maakt deel uit van de Raad van Toezicht bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, is lid van de Industry Board van de Hogere Hotelschool Den Haag en is vier jaar geleden aangesteld als board director bij Roompot Vakanties. 

De NCD heeft vanuit haar historie, reputatie en grootte, als vereniging de potentie om hét Nederlandse platform te zijn, waar bestuurders en toezichthouders elkaar vinden. In een snel veranderende wereld, qua governance, digitalisering en bestuurlijke verantwoordelijkheid, wil Paul Geraerds de NCD een veilige plaats laten zijn voor dialoog, reflectie en transparant leiderschap. Hessel Jan Smink ging hier met hem over in gesprek tijdens Van A tot Z Succesvol.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live