Nieuws

Fresh Focus 10022022

Fresh Focus #2

Fresh Focus stond dit keer helemaal in het teken van de coronamaatregelen.

Wat is de algemene impact van de corona steunmaatregelen op de horeca en wat is de psychische impact van de verschillende lockdowns? Hoe houden zowel de ondernemer als het personeel hun motivatie hoog?

Ron Lemmens, Anne-Marie van der Lee en Henk Folkers gingen hierover in gesprek met Mark Tamsma, mede-eigenaar en directeur Horeca Crowdfunding Nederland en Evert Blaauw, commercieel directeur bij VHC Actifood.

Zorginstelling Careander, Vincent de Vries en Bart Viester zijn samen Bij Lot begonnen, dit is een restaurant waar mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand werken onder begeleiding van Careander. Helaas is de herinvestering die gereseveerd was verdampt door de coronacrisis. Ze spraken hierover met Vincent de Vries, eigenaar van de restaurants 'DimS eten en drinken' en 'Bij Lot'. 

Luister live