Nieuws

People Power - meesterschap 31012022

Vakmanschap is meesterschap

Tijdens People Power spraken Glenn van der Burg en Jeroen Busscher met Henk Langeveld.

Er wordt te weinig gebruik gemaakt van de kwaliteiten van medewerkers in het laatste deel van hun carrière. In de jacht op talent worden we verblind door de energie van de jeugd. Terwijl de ervaring, het overzicht, het geheugen, het ambacht, kortom het meesterschap juist zeer waardevol is.

Jeroen Busscher gaat in gesprek met mensen in de laatste fase van hun carrière. Hoe zijn ze geworden en wie zijn ze? Wat zijn hun plannen en ambities? Welke waarde heeft hun meesterschap voor hun omgeving? Te gast in deze uitzending van People Power was Interim HR Directeur/Senior Consultant Henk Langeveld.

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live