Nieuws

Roel Coutinho

Arts en microbioloog Roel Coutinho in OmniTalks

Ron Lemmens en Marly van Bragt spraken met Roel Coutinho tijdens OmniTalks.

Roel Coutinho is arts en microbioloog. Hij was de eerste directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIB), onderdeel van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en was hoogleraar aan de Universiteit Amsterdam en Universiteit Utrecht. 

Wat is zijn persoonlijke drijfveer en wat inspireert hem? Ron Lemmens en zijn co-host Marly van Bragt van Omnicom PR Group gingen er met hem over in gesprek.

OmniTalks
Als overtuigende CEO in het bedrijfsleven, doelgerichte wetenschapper of betrouwbaar politicus vervul je een sleutelrol binnen onze samenleving. Je wordt afgerekend op resultaten. Maar wie zijn deze mensen? Wat drijft hen, wat doen ze in hun vrije tijd en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

In OmniTalks belichten we net even de andere kant door onze gasten te vragen naar drie van hun meest bijzondere tekstfragmenten waar ze inspiratie uit halen. Ron Lemmens wordt iedere uitzending bijgestaan door een communicatie-expert namens Omnicom PR Group. 

New Business Radio maakt OmniTalks in samenwerking met Omnicom PR Group.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live