Nieuws

240122 People Power Florien de Nijs

Hoe werkt HR (bij) Exact?

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met Florien de Nijs.

“You can not build an organization fit for the future if it is not fit for human beings.” In deze uitspraak van professor Gary Hamel verbindt hij de toekomstbestendigheid van organisaties aan de mate waarin een organisatie in staat is om het beste in mensen naar boven te halen. HR heeft een sleutelrol in het ontwikkelen van deze kwaliteiten. 

In de reeks 'HR creates People Power' gaat Glenn met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is Florien's visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe laat zij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? Glenn van der Burg ging hierover in gesprek met Florien de Nijs, Chief HR Officer en Member of the Executive Committee bij Exact.

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live