Nieuws

Marketing Report gasten op trap 19012022

Marketing Report #36

Marketing Report met Peter Wybenga en Bas Vlugt op New Business Radio gemist?

Te gast in deze uitzending waren Hüseyin Yildiz; Charlotte Zelders, CMO bij de ANWB; Marscha Krouwel, Country Manager Hearst Netherlands bij Hearst Magazines; Dorkas Koenen, Chief Marketing Officer van Rabobank en merk- en marketingstrateeg Jeroen de Bakker. En waar normaal gesproken vaste studiogast René Zeedijk, Directeur Business Development bij media en performance bureau ZIGT een tal nieuwtjes met ons deelt, deelt hij er nu maar één; The Voice of Holland. Wat zijn de zakelijke gevolgen van het stopzetten van The Voice Of Holland? Media-ondernemer Erik de Zwart en René Zeedijk geven hun mening.

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 18:30 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Apple Podcast en Spotify) en op de portal www.marketingreport.nl.

Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT.

Luister live